Из Южна България - Ден І

Фотописи 07.08.2005

Първият ден започна с изкачване до Седемте Рилски езера през най-напеченото време на деня.

rila

След като се разтоварих в хижата тръгнах на обиколка през езеро Бъбрека, към старата хижа и обратно.

Платото, което се издига над езерото.

rila

Езеро Бъбрека отблизо.

rila

Близнаците.

rila

Тази скала винаги ми е приличала на куче в легнало положение.

rila

Хижа Седемте Езера.

rila

И конете имат нужда от разпускане след дълъг ръботен ден.

rila
Всички снимки
Ключови думи

България летен пейзаж планина Рила Седемте Рилски езера хижа

Коментари

Страхотни снимки Евгени -- поздравления! Имам 1 препоръка -- ако имаш път към плевенско или Ловешкомини през село Бежаново. На около 3 км от селото се намира скален комплекс известен като големия и малкия парник. Там е страхотно.

Друго уникално място е буя, на който не успях да отида защото гаджето замрънка, че валяло, но снимките от компанията бяха хубави.

Евгени, не знам дали да се възхитя първо на снимките ти или на местата където си бил !!!!!
И едното и другото са невероятни! Благодаря ти, че си ни дал възможност да видим това !!! Ще пратя твоя сайт на всеки който ми каже, че в България нямало хубави места или талантливи фотографи....и ще го оставя без думи ))))))

Невероятни снимки. Искренно ти завиждам не само защото лично си видял толкова много красиви места, но и си могъл така да ги запечаташ, за да могат и другите да им се възхитят. Благодаря ти за възможността да си припомня детските години и за известно време да се почуствам у дома дори и на толкова километра разстояние. Продължавай все така, ще следя за нови снимки най-вече от Бургас и региона.

Браво за снимките, случайно видях сайта ти от снимка в google earth и съм възхитен. Една поправка. езерото горе не е Трилистника а Близнака. Невероятно красиво място. Жалко е ,че направиха лифт до там. Преди се качваха хора обичащи природата. Сега се качва сумати паплач която замърсява и осира това прекрасно място.