Буря в Бургас

Фотописи 18.10.2011

Кратък фоторепортаж от бурята вилняла в Бургас на 17-ти октомври, 2011.

Пробвах да се добера до края на моста, но ураганния вятър не ми позволи, щеше да ме издуха като перце. В сравнение с моста, на брега положението е малко по-добре, все едно съм на завет. Изкоренени и изпочупени дървета на всяка крачка в морската градина. Не помня толкова разрушителна буря от години.

Ключови думи

Бургас буря България вълни дъжд екстремно време море мостик

Коментари

Брей, доживяхме да видим твои снимки без да ползваш обработваща програма.
Браво !

Не, че нещо, ама ето светъл пример за обработка http://seen.evgenidinev.com/ropotamo_horses/
За останалите е ясно...

На мен пък ми е интересно защо Кирил посещава този сайт ако смята че всичко е обработвано и чака "истински" снимки. само да напише подобен коментар?

Аз също в момента обмислям да навляза в сферата на фотографията. За мен обаче са много важни 2 неща: Фотоапарат (качеството !!) и задапаратното "устройствО" Никой в България .. няма да плати за натруфена с фотошоп снимка. Вижте.. всеки фотограф ползва софтуера.., но минимално.. евентуално корекция на бялото или нещо друго, което не могат да направят обективи/филтри и т.н.
Фотошопа не може да направи една снимка!!! И аз моля всички да спрете да обвинявате... когато имаш апарат за 5 бона е нормално да излезат качествени изображения, но трябва и снимащия да е талантлив и търпелив. Фотошоп снимки не прави.