Блог общество

Чак сега открих съществуването на блог общество на интернет разработчици, програмисти, администратори и т.п. в бг-нета. Ако не бях попаднал на чисто новия здравblog, дневника на Здравко Здравков (с който имам честта да се познавам) на бърза ръка щях да пропусна останалата дружина. В тези блогове най-често се говори на език неразбираем за мен — разни сървърни терминологии, съкращения, цифри, протести срещу патенти…, между които се намира и по нещо интересно за четене за незапознати люде, като мен.

Ето една не много пълна извадка в случаен ред:
Валяк, Георги Чорбаджийски, Дончо Ангелов, Йовко Ламбрев, Петър Пенчев, Emerald, Калоян Доганов, Константин Стамболов, Огнян Кулев, Пейо Попов, Роси Димова, Ясен Праматаров, Здравко Здравков, freejack, george personal, Васил Колев.

3 Коментара

1.
userpic

Добре дошъл :) Сега ще те налинкваме и гледай какво става. Иначе си прав, след 01.01.2004 се забелязва тотален бум сред админи и програмисти в пускането на лични журнали.

Блога ти е много приятен за гледане, няма да го добавям във фийд четеца, ще си го гледам през броузъра.

2.
userpic

От колко време търся дизайнер сред блогърите, който да не пиши за скриптове и администратори :). А сайта и блога ти са много приятни, само се чудя къде е архива :).

3.
userpic

Засега архива е вдясно под менюто, демек “теми”. Като станат повече постовете ще помисля по въпроса с организацията.