Ощетен съм

Неизвестно защо от цяла седмица вече съм обречен да нямам достъп до единствения форум, който активно посещавам flashbg.org. Несправедливо са засегнати и три блога, които също следя редовно -- bobydimitrov.com, underlog и beerlog. Съмнявам се вината за това да е в ADSL-a на БТК, който ползвам или от някакъв таен firewall, който се разпорежда сам кои сайтове да посещавам и кои не. Както е тръгнало, изглежда че това уютно пространство вече е недостъпно за мен. Жалко!

8 Коментара

1.
userpic

Обезпокояващи новини за вас, морските хора наистина… Пиши по някое време как се държи ASDL-а на БТК?

2.
userpic

Аха, разследвах малко въпроса. Ето какво ми каза админа…

Admin: dns na BTC po neponqtni pri4ini ne moje da resolwne nishto kakwoto i da e ot nashiq syrwyr… ina4e reshenieto e da si slojite drugi DNS a ne tezi koto se polu4awat ot adsl modemite na BTC

3.
userpic

Освен това самите ТамиУеб са на ADSL в офиса и те също от събота го имат тоя проблем, та са го оправили точно със смяна на DNS.

4.
userpic

В сравнение с Homelan, тукашната кабеларка СКАТ и местна лан-мрежа, от ADSL-а съм най-доволен досега. Поддържа си скоростта, няма прекъсвания, отваря всичко без flashbg.org, по-евтин е. Да отбележа, че обслужването премина много любезно, а модема е безплатен, ако не броим 30-те лева за инсталация.

5.
userpic

И трите ситета са на един хост предполагам… и предполагам, че някои от бордер рутерите е рестарнат, защото и аз от Несебър не ги резолвам…

6.
userpic

Коце - Несебър?! За паламуд ли си :) ?

Гена - питах Таня от ТамиУеб, но при тях изглежда да няма проблем… Ако мога да помогна с друго - казвайте.

7.
userpic

Щом не мога да отворя ТамиУеб, значи проблема наистина е в тях. Другият вариант е, да имат някакви неуредици с БТК и да се правят на ударени, че всичко е наред.

8.
userpic

тази оферта на БТК е наистина златна и е сериозно под себестойността на трафика. аз работя в евроком и продавам подобен интернет за около 100 лева, не знам те как го дават за 30 или колкото там беше. грабете докато трае промоцията и гледайте за дългосрочни договори :))