Моето радио!

Мечтали ли сте за радио, което да пуска само вашата любима музика? Да ви изненадва, като изстрелва парчета близки до тези, които харесвате и които никога не сте чували. Да ви предпазва от комерсиалния бълвоч от поп-хитове, ретро-хитове, чалга-хитове, незнамсикви-миксове, диджеи, надарени гласово певици, новия тотален хит на Каризма от преди две години... Да ви се мазни с класически парчета на Judas, Sabbat, Maiden... Да не зацикля на една песен в продължение на седмица в стил радио Фреш, Сити или Витоша. Да не ви разправя вицове или тъпи истории. Да ви разтоварва с къси рекламни блокове. Да се нагажда според настроението ви... Това не е реклама на LAUNCHcast radio.

5 Коментара

1.
userpic

изключая, че не съпортва firefox, всичко е на 6! лично ти благодаря, че ме светна за тази благодат:)))

2.
userpic

Бе радио не слушам. Нещо не ме кефи някой друг да ми избира музиката. Ако случайно ми се прище - отивам на кръчма/клуб.

3.
userpic

Точно там е тънкия момент — сам си я избираш, а то ти я разбърква и ти пуска от време на време музика сходна с тази, която харесваш. Като определяш с рейтинг Групата, Албума и Песента го насочваш какво обичаш да слушаш. Опитва се да налучка вкуса ти и го прави много добре. Щом разбра, че ме кефят Cannibal Corpse и Janes Addiction без да съм му казвал :)

4.
userpic

Не работи с Firefox -> няма да го ползвам.

5.
userpic

launch.yahoo.com го надуших преди две години, и сега като го спомена ми стана странно, че като натиснах твоята връзка ми цъфна petyosi radiostation - която бях създал още тогава. Послушах малко, но качеството все още е осезаемо зле за наще връзки. Иначе наистина пускат много приятни неща (и как няма, аз съм си ги харесал!)