Моята тъмна страна

Шум в главата 12.08.2011

Крайно време настана да изляза от рамките на собствения си език и да започна да се изразявам на общоприетия английски. За тази цел преди половин година взех нов домейн evgenidinevphotography.com, дублирах дизайна и част от съдържанието на този сайт и някак неусетно го занемарих. Дори и занемарен, в последните месеци взе да генерира трафик, който дори не съм и сънувал, десетки хиляди посещения дневно.

Снимки като Yellow и Steps in the Lake навъртяха над 60 000 посещения. Стана ми съвестно хората да го посещават (предимно фотогалерията), а аз да не влагам никакво старание. Хванах се и направих един алтернативен дизайн, да изглежда прегледно и актуално.

evgenidinevphotography

Най-важната част е интегрирането на снимките в системата PhotoShelter. Чрез нея директно мога да ги показвам в сайта, без да се налага да ги качвам повторно. Възможно е също директна продажаба с избор на лиценз, както за лично ползване и фотопечат. В момента се опитвам да свържа изцяло фотобанката със системата.

Ако планирате да се абонирате или подновите акаунта си за PhotoShelter използвайте следния код EV3DY8J53N за отстъпка. С него ще ви излезе с $30 по-евтино.

Коментари

С такив трафик и продажби имаше смисъл от нов сайт. Честито, красив е)

Момент, сега имаш този блог, галерията, сергията + всичко това на английски?

Я обади кое е редно да следва човек, че 6 места за 1 човек идва малко ташкън :)