Frosty

Шум в главата 25.02.2010

Поосвежих сайта си (evgenidinev.com), да се вписва в модните тенденции, както се казва. Повече от шест лета изкарах със старата тема, когато още нямаше Firefox, а IE5 владееше 90% от интернет.

Новата тема нарекох Frosty, трябваше все някак да я кръстя. Добавих бутони за соц. мрежи, има голямо пространство острани за закачане на разни джаджи. Със сигурност има още неща, които не съм предвидил и проблеми, които ще фиксирам в движение.

Двигателят отновo е MovableType. За малко да се изкуша да премина на WordPress, заради безспорните му предимства. Разни дребни неща, като страниране, в MT се оказват голям проблем, но няма да предавам фронта засега.

Насоката в този сайт е изцяло към фотографията. Уеб дизайн секцията ще прехвърля в evgord.com, който има нужда от основен ремонт. Евентуално там ще си направя блог, където ще пиша по уеб тематиката.

В голяма дилема съм за доминиращите надписи на английски, хем искам всичко да е на български, хем неразбиращите езика да виждат за какво става въпрос. Паралелна езикова версия не искам да правя... в тази насока имам да мисля занапред.

Нямам представа дали сайта работи на IE6, да му мислят тези, които още го ползват.

Коментари

Много гот е станало. На МТ5?..

Моля те сложи си старото лого (цялото лице), този отрязък от старото ти лого не се "чете" добре на пръв поглед

Така е по-добре и прегледно. Сигурно ще намериш какво още да сложиш.
Поздрави :-)

Харесвам новата визия. Ще ми се от галерията да има обратна препратка към блога :)

Като гледам си оставил само снмики направени с 5д в портфолиото.... но новата страница е много по-добра;) Аз искам да променя и моето портфолио, ама gallery2 не предлага добри темплейти, а пък сам не мога да го направя.

И това ми харесва :) въпреки, че съм голям фен на лицето (обаче цялото, а не на отрязъка, който ме послуша да махнеш).