В началото на юни дивото крайбрежие на Силистар е осеяно с красиви цветя, а на пясъчната ивица край Синеморец морето е изваяло дюна във форма на сърце.

Едно от любимите ми заливчета, където рядко (да не кажа въобще) стъпва човешки крак.

Вече е юни, но туристическия сезон в Синеморец не бърза да идва.

Дали е заради зимните бури или друго, на пясъчната коса край устието на Велека, се е оформила дюна във форма на сърце.

http://www.evgenidinev.com/seen/silistar_and_sinemorets_in_june/

Posted by Evgeni Dinev Photography on 4 юни 2012 г.

Страхотни снимки! Моите поздравления, все едно наистина съм там на живо.

Снимките са уникални и както казва miss sixty, с удоволствие бих посетил този кът!

Евгени, привет, отдавна следя твоето творчество и те поздравявам и се прекраням пред таланта ти! Ти все едно гледаш с моите очи любимите ми места - Силистар, Синеморец, Ахтопол, Странджа и Велека. Обичам те заради твоите фотографии, за това, че ни даряваш с прекрасни уловени мигове! Бъди жив и здрав и продължавай да твориш!

Уникални снимки и невероятен талант ... отдавна и аз следя творчеството на Евгени, още от момента, когато правеше сайтове, този човек е уникален!
И ще продължа да следя уникалните произведения на изкуството на Евгени, бъди здрав и продължавай да ни радваш все повече, Евгени!

Идете да видите тези чудни места през юли и август когато тълпите са там. Един ден всичко ще е застроено с хотели тип китайска стена и между тях сергии с боклуци, това е бъдещето. И между тях по някоя църква за изкупване на гузна съвест....

Невероятно красиви снимки, вдъхновяват ме за две неща - да скокна и да видя тези места и да си купя хубав фотоапарат . Само че ти прибавяш към снимките и нещо, което няма откъде да купя - МАГИЯ !